Over Denise

Denise van de Ven: ‘Ik faciliteer en inspireer je graag om meer vanuit de frequentie van liefde, zelfliefde en je unieke I Am te gaan leven. Geaard vanuit je Goddelijke Zijn.’

Mijn hele leven ben ik al nieuwsgierig naar Bewustzijn! Een innerlijk onderzoek dat nooit eindigt!!!!

In 2006 waren het de wilde Dolfijnen in Hawaii die me de trilling van onvoorwaardelijke liefde hebben doen voelen, daarnaast opende zij mijn bewustzijn nog meer voor multidimensionale ervaringen. Hierdoor is mijn leven totaal veranderd. Ik ben zowel mezelf, als de wereld om me heen, anders gaan ervaren en benaderen.

Het energieveld van deze altijd aanwezige liefde kan letterlijk en figuurlijk door je heen bewegen. Ik ervaar zelf dat de aanraking van dit eenheidsveld van liefde mijn gevoel van dankbaarheid, overgave, vreugde, veiligheid, zelfwaardering en vertrouwen continue voedt. Daarnaast is het een veld van transformatie, heling en diepe stilte.

November 2018 verbleef ik een maand op The Big Island en het eiland Kauaí (Hawaii). Deze enerverende reis heeft me diep verschoond, door diepliggende angsten doen gaan en gezegend met de energie van de nieuw gestolde Lava. Ik voel me herboren. Gaia heeft mijn hart en bewustzijn intenser wakker gekust.

Steeds bewuster voel ik dit creatieve veld van liefde in me vibreren…….het voelt magisch, oneindig, vol potentie en multi-dimensionaal.